Neem Contact Op

31 New Street, NY, VS

Email ons

info@hooglandsgroen.nl

Gratis oproep

(+1) 7854-333-222

Je huis verduurzamen is belangrijker dan ooit. Het is namelijk niet alleen goed voor de planeet maar zeker ook goed voor je portemonnee. Je huis verduurzamen hoeft niet altijd een enorme verbouwing met zich mee te brengen of heel veel geld te kosten. Het is wel zo dat met je huis verduurzamen de waarde van je woning stijgt en je energiekosten meestal aardig omlaaggaan. Om te kiezen voor de beste opties is het verstandig om de juiste stappen te zetten en een duurzaam adviesbureau kan je daarbij helpen.

Een snelle scan of een maatrapport

Een deskundig adviesbureau kan een energielabel voor je opstellen maar ook een optimaal en uitgebreid duurzaam advies geven. DuraPlus kan zelfs de eventuele opvolging van de adviezen verzorgen. DuraPlus heeft namelijk alle kennis en ervaring in huis om een snelle duurzaamheidscheck uit te voeren maar ook om een uitgebreid maatwerk-advies rapport te maken. Met een uitgebreid rapport wordt alles doorgerekend en zie je precies wat het je gaat kosten en wanneer je alles hebt terugverdiend.

Subsidies of een duurzaamheidslening aanvragen

Als je bijvoorbeeld op je energiekosten wilt besparen, de waarde van je huis wilt verhogen en/of je CO2-uitstoot wilt verlagen, is het de moeite waard om eens een kijkje op de website https://duraplus.nl/ te nemen. Behalve duurzaamheidsadvies kan DuraPlus ook een subsidie of een duurzaamheidslening voor je aanvragen. Zelfs het uitvoeren van de benodigde werkzaamheden kan onder supervisie van DuraPlus worden uitgevoerd zodat het hele traject op een deskundige manier begeleid wordt.

Energielabel verplicht

Een energielabel is tegenwoordig verplicht voor iedere woning die opgeleverd, verhuurd of verkocht wordt. Dit energielabel laat bijvoorbeeld zien op welke manier de warmte wordt opgewekt en hoe goed de woning de warmte vast houdt. Bij DuraPlus kun je een dergelijk energielabel aanvragen voor je woning. Het fijne aan DuraPlus is het persoonlijke contact, de snelle service en het onafhankelijke advies. Daarnaast is die mogelijkheid voor een totale begeleiding op het gebied van verduurzamen zeker ook een pluspunt. In zo’n geval weet je zeker dat je de juiste stappen zet.