Neem Contact Op

31 New Street, NY, VS

Email ons

info@hooglandsgroen.nl

Gratis oproep

(+1) 7854-333-222

Een van de dingen die je goed moet bijhouden als je een eigen huis bezit, is het onderhoud ervan. Je wilt namelijk niet dat achterstallig onderhoud leidt tot problemen. Een van de dingen die je goed moet bijhouden, is het dakgoot reinigen. Veel mensen vinden dit een uiterst vervelend klusje en, laten we eerlijk zijn, dit is het ook. Het is namelijk heel vies om de drek uit je dakgoot te moeten halen terwijl je op de ladder staat. Wij hebben daarom een tip voor je waar je waarschijnlijk wel oren naar hebt. Je kunt namelijk je dakgoot reinigen met Univé. Hoe en wat, dat leggen wij je in dit artikel graag uit. 

 

Een verzekering om je dakgoot schoon te maken 

Het reinigen van je dakgoot is belangrijk omdat een volle dakgoot tot problemen kan leiden. Wanneer de rommel namelijk in je dakgoot blijft liggen, kan het water steeds moeilijker weg. Water kiest altijd de weg van de minste weerstand en dit kan betekenen dat het aan de verkeerde kant van je dakgoot overloopt. Deze kant is de kant van je woning wat betekent dat het water in je woning loopt. In het beste geval loopt het water bij je muur naar beneden, maar in de meeste gevallen loopt het in je binnenmuur. Daar richt het een ware ravage aan. Hout kan namelijk gaan rotten, je isolatie kan gaan rotten en op het moment dat jij dit merkt, is de schade vaak al aanzienlijk. Vandaar dat het zo belangrijk is om te zorgen dat er geen rommel ophoopt in je dakgoten. Met de verzekering van Univé kun je dit snel en eenvoudig regelen. 

 

Wat mag je verwachten? 

Wanneer je je dakgootonderhoud graag wilt uitbesteden aan de specialisten van Univé, dan kun je even naar de site van deze verzekeraar gaan. Hier kun je vandaag nog je polis afsluiten. Eens per jaar komt er dan een professional langs die jouw goten komt reinigen. Jij hoeft hier verder niets voor te doen. De expert neemt namelijk alles mee wat nodig is om het werk uit te voeren. Ook hoef je niet in de gaten te houden wanneer het weer tijd is voor een schoonmaakbeurt omdat ook dit door de specialist wordt bijgehouden. Is het weer tijd om de goten schoon te maken, dan zal hij zelf contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen. Zo heb je nauwelijks nog omkijken naar dit onderhoudswerk en toch is het altijd tot in de puntjes verzorgd. Wat kan een mens zich nog meer wensen? 

 

Meer uitbesteden? 

Wij kunnen ons voorstellen dat je denkt: deze verzekering is ideaal, is er nog meer? Het goede nieuws is dat Univé meerdere van dergelijke handige verzekeringen heeft gemaakt. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een alarmsysteem via Univé in je woning aan te brengen? Of hoe ideaal zou het zijn om ook je cv-onderhoud uit te besteden? Met Univé regel je het eenvoudig en voordelig. Check de site om je polis af te sluiten.