Tuinadvies

Adviesgesprek tuinontwerp of beplantingsplan


Heb je zelf al een idee over de inrichting of de beplanting van de tuin maar vind je het moeilijk om dit om te zetten in een goed tuin- of beplantingsontwerp? Dan is een kort adviesgesprek op locatie misschien een passende oplossing.
We maken een afspraak voor een advies van 1 1/2 uur, de kosten hiervoor bedragen € 90,- excl. 21% btw. Extra tijd nodig? Meestal is er wel een uitloopmogelijkheid, de kosten hiervoor bedragen € 25,- per extra half uur. Is mijn reisafstand minder dan 10 km, dan worden er geen reiskosten berekend. Ligt de reisafstand tussen 10 en 30 km, dan zijn de reiskosten € 20,00. Is de reisafstand verder dan 30 km., dan gaat de vergoeding van reiskosten in overleg.
Van tevoren ontvang je van mij een vragen- en wensenlijst en i.v.m. een goede voorbereiding is het heel fijn als ik vooraf al wat foto’s en een tekening met de maten van de tuin ontvang. Een dergelijk adviesgesprek is meestal op redelijk kort termijn te realiseren.

In opleiding?


NB. Ben je bezig met een opleiding op het gebied van tuinontwerp of tuinarchitectuur en zou je graag extra individuele begeleiding willen hebben bij je opdracht, ook dan kan je bij mij terecht. Ik heb zelf de IPD opleiding tuinarchitectuur en het EHCB examen gedaan en ben bekend met de opleidingseisen. Ook ben ik bekend met het examen plantenkennis van de EHCB.

Workshop


Heb je belangstelling voor een workshop of kennissessie op het gebied van beplanting of hoe je de tuin klimaatbestendig kan inrichten? Neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met mij op. In overleg bepalen we de datum, locatie en de kosten. De kosten voor een kennissessie of workshop gaan vanaf € 300,- voor 4 uur, dit is exclusief 21% btw en evt. huur van een locatie, consumpties en reistijd.

Lezingen


Zo nu en dan geef ik lezingen over uiteenlopende onderwerpen zolang het maar met tuinen en planten te maken heeft, voor o.a. Groei & Bloei ledenavonden en voor tuingroepen. Zoals bijv. ‘De tuin in alle seizoenen’ en ‘De beste planten voor de tuin’. Ook kan ik een presentatie ‘De Laatste Tuin’ (over grafbeplanting en symboliek op begraafplaatsen) en het ‘Klimaatbestendig inrichten van de tuin’ aanbieden, deze laatste twee presentaties worden gegeven in samenwerking met een groene collega.
Heb je belangstelling? Neem dan contact met mij op.


Hooglands Groen werkt o.a. in Hoogland, Hooglanderveen, Amersfoort, Leusden, Soest, Baarn, Hilversum, Bunschoten, Zeist, Blaricum, Laren en Eemnes.